Karttapallo.org |

Ostoehdot

Toimitus

Lähes kaikki lähetyksemme toimitetaan Postin MyPack:in kautta. Se merkitsee sitä, että paketti saapuu sinua lähinnä olevaan asiamiespostiin ja voit noutaa sen saatuasi tekstiviestin tai kirjeen. Paketti saapuu yleensä perille 3-5 työpäivää tilauksen jälkeen.

Rahtikulut ovat ainoastaan 7€ per tilaus.

Hinnat

Kaikkiin hintoihin liikkeessä sisältyy ALV.

Hinnat, jotka esitetään liikkeessä ovat voimassa, mutta pidätämme luonnollisesti oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Ainoat lisämaksut ovat rahtikulut sekä mahdolliset maksukulut.

Riippumatta maksutavasta saat ostoksestasi selkeän laskun, joka toimii kuittina. Lasku laaditaan tilaamiesi tuotteiden lähtiessä varastostamme.

Lasku sisältää muun muassa tiedot ALV-kannasta ja siitä, mitä ja milloin olet maksanut.

Maksu

Sivulla Karttapallo.org voit valita kahdesta eri maksuvaihtoehdosta; korttimaksu tai PayPal.

Korttimaksu on nopea ja yksinkertainen tapa maksaa heti tilausvaiheessa. Voimme ottaa vastaa maksuja kaikilla korteilla, jotka ovat liitettyjä VISAan tai MasterCardiin.

Korttimaksut Karttapallo.org -sivulla ovat hyvin turvallisia. Kaikki viestintä on tehokkaasti salattua, eikä kukaan ulkopuolinen voi lukea sitä. Me emme koskaan käsittele sinun korttitietojasi, vaan Samport Payment Services AB hoitaa siirron puolestamme.

Voit maksaa PayPal-tilisi kautta. PayPalin kautta voit myös maksaa tietyillä luottokorteilla, joita meidän tavallinen korttimaksujärjestelmämme ei pysty käsittelemään.

Takuut

Ruotsalaisen ja eurooppalaisen ostolain mukaan sinulla on aina kolmen vuoden palautusoikeus koskien alkuperäisvikoja. Alkuperäisvika voi olla valmistusvirhe tai jokin muu vika, joka tuotteessa oli ennen kuin sinä sait sen.

Lainmukaisen palautusoikeuden kanssa annamme lisäksi toimintatakuun, joka on voimassa yhden vuoden ostohetkestä lähtien. Se merkitsee sitä, että jos ostamasi tuote menee rikki huolimatta normaalista käytöstä, niin me korjaamme sen tai vaihdamme sen vastaavaan uuteen tuotteeseen. Tämä koskee kaikkia tuotteita, joita ei ole erityisvalmistettu tilauksen yhteydessä.

Reklamaation yhteydessä sinun tulee aina ottaa meihin yhteys ennen kuin palautat tuotteen meille, jotta voimme huolehtia siitä, että kuljetus ja vaihto tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Avoin kauppa

Ruotsalainen ja eurooppalainen etäkauppalaki antaa sinulle aina 14 päivän palautusoikeuden ostaessasi jotakin Internetistä. Karttapallo.org on valinnut laajentaa sitä 30 päivän avoimeksi kaupaksi.

Se merkitsee sitä, että sinulla on oikeus 30 päivän sisällä lähettää takaisin tuote, jonka olet tilannut ja saada rahasi takaisin. Tämä sen vuoksi, että sinulla olisi mahdollisuus päättää, vastaako tuote odotuksiasi. Tämä koskee kaikkia tuotteita, joita ei ole erityisvalmistettu tilauksen yhteydessä.

Tarjoamme lisäksi palautuskulut. Sen takia on tärkeää, että otat meihin yhteyden aina ennen palautusta.

Saat luonnollisesti avata pakkauksen ja tutkia tuotteen ennen kuin teet päätöksesi. Vaadimme ainoastaan, että tuote palautetaan alkuperäispakkauksessa samassa kunnossa kuin se oli lähetettäessä.

Rahat maksetaan aina takaisin samalle kortille tai PayPal-tilille, jota käytit oston yhteydessä.

Älä epäröi ottamasta meihin yhteyttä sähköpostilla info@karttapallo.org jos sinulla on jotain kysyttävää.