Karttapallo.org |

Karttapallo Columbus Duo 51 cm

€470

Karttapallo Columbus Duo 51 cm

Hyvin yksityiskohtainen ja hyvin rakennettu karttapallo Columbukselta, joka on yksi maailman vanhimmista karttapallojen valmistajista.

Jos tarvitset erityisen suuren karttapallon, niin tämä on hyvä valinta. 51 cm halkaisijalla se on yksi suurimpia pöydälle asettavia karttapalloja.

DUO on sarja karttapalloja, joissa on ensi sijassa poliittiset kartat, jotka selvien värien avulla antavat sinulle yksityiskohtaisen kuvan maiden rajoista, merivirroista ja kulkureiteistä.

DUO karttapallossa on kaksinkertainen kartta. Ilman valaistusta se osoittaa ajankohtaisen poliittisen informaation, selkeillä maiden rajoilla ja maiden pinta-aloilla eri väreissä. Valon palaessa loistaa alempi kerros läpi ja osoittaa kasvillisuusmaantieteellisen informaation.

Kaikissa DUO karttapalloissa on sisäinen valaistus. Liität karttapallon tavalliseen pistorasiaan ja johto tulee ulos etelänavan lampun kiinnikkeen kautta.

Tyylipuhdas jalusta ja pituuspiiri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Yksityiskohtainen kartta kirkkaine väreineen on asennettu käsin karttapalloon.

Kun ostat oman DUOn niin mukana seuraa aina karttapalloon asennettu hehkulamppu, joka on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Kaikki tekstit ovat englanniksi ja mittakaava on 1:25 000 000.

Tuotteen tiedot

Halkaisija 51 cm
Valaistus Kyllä
Materiaali Pleksilasi/metalli
Kartta Poliittinen
Kieli Englanti