Karttapallo.org |

Karttapallo Duorama lasi reliefi

€643
loppu varastosta
€643
loppu varastosta

Tämä tuote on tilapäisesti lopussa. Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin lupaamme ilmoittaa sinulle, kun tuote on jälleen tilattavissa.

Karttapallo Duorama lasi reliefi

Karttapallo valaistuksella. Karttapallot sisäänrakennetulla valaistuksella ovat ihanteellisia sinulle, jos haluat saada hienon koriste-esineen huoneeseen. Etkö sinäkin halua joskus saada tunnelmavalaistuksen ja unenomaisen ilmapiirin kotiisi?

Lasinen karttapallo. Columbus Duorama on mahtava karttapallo, joka on valmistettu suupuhalletusta lasista ja jonka kartat ovat käsin liimattuja. Jalusta ja pituuspiiri ovat lasikuidulla vahvistettua metallia. Duorama tekee suuren vaikutuksen ystäviisi.

Tyylikäs kasvillisuusmaantieteellinen kartta. Upean kartan avulla voit tutkia ympäristöä, kasvillisuutta sekä vuorijonoja ja meren syvyyttä voimakkailla väreillä. Kartta on suunniteltu kestämään auringonvaloa haalistumatta ja muitakin ulkoisia vaikutteita. Kaikki paikannimet on sijoitettu tämän päivän maailmankuvan mukaan. Kaikki nimet ovat englanniksi.

Erikoista juuri tälle mallille on huolellisesti käsin valmistettu fyysinen reliefi, jonka ansiosta voit tuntea sormenpäillä kuinka vuorijonot kohoavat pinnasta karttapallossa. Kohokuvat on luotu siten, että jokaisessa maanosassa on ylimääräinen karttakerros liimattu pallon pinnalle. Ne on muotoiltu todellisten korkeuserojen mukaan, mutta voimakkaasti tehostettuina, jotta ne näkyisivät ja tuntuisivat selvästi.

Huomioi erityisesti, kuinka tyylikäs teräspituuspiiri antaa Duoramallesi erittäin vakaan vaikutelman.

Ihanteellinen hienoksi lahjaksi kaikille maailmanmatkaajille, joilla on hyvä maku.

Tuotteen tiedot

Valaistus Kyllä
Halkaisija 40 cm
Kartta Ympäristö/poliittinen
Materiaali Kristallilasi/teräs
Kieli Englanti

Kommentit (0 kpl)