Karttapallo.org |

National Geographic Carbon Executive

€73

National Geographic Carbon Executive

National Geographic Society on yksi maailman suurimpia järjestöjä, joiden fokus on kohdistettu tieteeseen ja koulutukseen.

Heidän lehtensä National Geographic Magazine joka ilmestyy kerran kuukaudessa, julkaistiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1888 ja vuodesta 1997 lähtien on olemassa myös suosittu TV-kanava, National Geographic Channel.

National Geographicilla on pitkä historia hyvin korkealaatuisten karttojen tuottamisessa.

Tämä karttapallo on peitetty National Geographicin klassisella maailmankartalla vaaleissa väreissä, jotka muistuttavat pergamentille piirrettyjä klassisia karttoja. Se on ensisijaisesti poliittinen kartta, päivitetty vuoden 2012 maailmankuvalla, mutta monia muita maantieteellisiä yksityiskohtia osoitetaan myös suurina yksityiskohtina, esimerkiksi vuorijonoja ja merensyvyyksiä. Kartta on helppolukuinen, mutta se sisältää samalla hyvin monia paikannimiä pääkaupunkien ja maiden nimien lisäksi.

Jalusta on valmistettu muovista, ja siinä on ydin teräksestä, jotta se seisoisi vakaasti. Karttapallossa on sisäinen valaistus. Kun ostat karttapallosi, niin mukana seuraa aina asennettu hehkulamppu, joka on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Kaikki tekstit ovat englanniksi.

Tuotteen tiedot

Halkaisija 30 cm
Valaistus Kyllä
Materiaali Akryyli/muovi
Kieli Englanti