Karttapallo.org |

National Geographic Gold Executive

€125
nyhet
National Geographic Gold Executive
€125

Tämä tuote on tilapäisesti lopussa. Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi, niin lupaamme ilmoittaa sinulle, kun tuote on jälleen tilattavissa.

National Geographic Gold Executive

National Geographic Society on yksi maailman suurimmista järjestöistä, joiden fokus on kohdistettu tieteeseen ja koulutukseen.

Heidän lehtensä National Geographic Magazine joka ilmestyy kerran kuukaudessa, julkaistiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1888 ja vuodesta 1997 on olemassa myös suosittu TV-kanava, National Geographic Channel.

National Geographicilla on pitkä historia korkealaatuisten karttojen tuottamisessa.

Tämä karttapallo on peitetty National Geographicsin klassisella maailmankartalla vaaleissa väreissä, jotka muistuttavat klassisia pergamenttiin piirrettyjä karttoja. Se on ensisijaisesti poliittinen kartta, päivitetty vuoden 2012 maailmankuvalla, mutta monia muita maantieteellisiä yksityiskohtia osoitetaan myös suurempina yksityiskohtina, esimerkiksi vuorijonoja ja merensyvyyksiä. Kartta on helppolukuinen, mutta se sisältää samalla hyvin monia paikannimiä pääkaupunkien ja maiden nimien lisäksi.

Tyylikäs jalusta on valmistettu lakatusta tummasta puusta ja pituuspiiri messingistä. Karttapallossa on sisäinen valaistus. Kun ostat karttapallosi, niin mukana seuraa aina asennettu hehkulamppu, joka on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Kaikki tekstit ovat englanniksi.

Tuotteen tiedot

Halkaisija 30 cm
Valaistus Kyllä
Materiaali Akryyli/puu/metalli
Kieli Englanti

Kommentit (3 kpl)

Keskiarvo: 1.0

 • Pyysitte sähköpostikommenttia, kun ostin teiltä maapallon. No, kaikki meni hienosti ja pallo tuli ajallaan. Kiva aina nähdä, miten valtava Afrikka on, missä ei ikinä ole saatu mitään aikaan, ja kuinka mitättömän pieni Eurooppa on, minne nyt kaikki Afrikan tyhjäntoimittajat otetaan SOSSUN eläteiksi. Eli näin maapallon katselu avartaa.

  Max Roth, 2014-02-04 16:59
 • Valtaosa tuotteista loppu. Olen kysellyt saatavuuksia myös sähköpostilla ja mitään ei kuulu. Täytynee hoitaa shoppailut toisaalla.

  Betyg 1
  Kelpo Palvelu, 2014-01-02 10:52
 • teidän verkkokaupastanne näkyy kaikki olevan loppu… kannattaako pitää auki?

  Betyg 1
  Pekka Puupää, 2013-09-16 23:42