Karttapallo.org |

National Geographic Gold Executive

€125

National Geographic Gold Executive

National Geographic Society on yksi maailman suurimmista järjestöistä, joiden fokus on kohdistettu tieteeseen ja koulutukseen.

Heidän lehtensä National Geographic Magazine joka ilmestyy kerran kuukaudessa, julkaistiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1888 ja vuodesta 1997 on olemassa myös suosittu TV-kanava, National Geographic Channel.

National Geographicilla on pitkä historia korkealaatuisten karttojen tuottamisessa.

Tämä karttapallo on peitetty National Geographicsin klassisella maailmankartalla vaaleissa väreissä, jotka muistuttavat klassisia pergamenttiin piirrettyjä karttoja. Se on ensisijaisesti poliittinen kartta, päivitetty vuoden 2012 maailmankuvalla, mutta monia muita maantieteellisiä yksityiskohtia osoitetaan myös suurempina yksityiskohtina, esimerkiksi vuorijonoja ja merensyvyyksiä. Kartta on helppolukuinen, mutta se sisältää samalla hyvin monia paikannimiä pääkaupunkien ja maiden nimien lisäksi.

Tyylikäs jalusta on valmistettu lakatusta tummasta puusta ja pituuspiiri messingistä. Karttapallossa on sisäinen valaistus. Kun ostat karttapallosi, niin mukana seuraa aina asennettu hehkulamppu, joka on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Kaikki tekstit ovat englanniksi.

Tuotteen tiedot

Halkaisija 30 cm
Valaistus Kyllä
Materiaali Akryyli/puu/metalli
Kieli Englanti