Karttapallo.org |

National Geographic Neon Classic

€179
nyhet
National Geographic Neon Classic
€179

National Geographic Neon Classic

National Geographic Society on yksi maailman suurimpia järjestöjä, joiden fokus on kohdistettu tieteeseen ja koulutukseen.

Heidän lehtensä National Geographic Magazine joka ilmestyy kerran kuukaudessa, julkaistiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1888 ja vuodesta 1997 lähtien on olemassa myös suosittu TV-kanava, National Geographic Channel.

National Geographicilla on pitkä historia hyvin korkealaatuisten karttojen tuottamisessa.

Tämä karttapallo on peitetty National Geographicin klassisella maailmankartalla kirkkaissa väreissä. Se on ensi sijassa poliittinen kartta, päivitetty vuoden 2012 maailmankuvalla, mutta monia muita maantieteellisiä yksityiskohtia osoitetaan myös suurina yksityiskohtina, esimerkiksi vuorijonoja ja merivirtoja. Kartta on helppolukuinen, mutta sisältää samalla hyvin monia paikannimiä pääkaupunkien ja maiden nimien lisäksi.

Pyöreä jalusta on valmistettu massiivisesta öljytystä puusta ja tanko teräksestä. Karttapallossa on sisäinen valaistus. Kun ostat karttapallosi, niin mukana seuraa aina asennettu hehkulamppu, joka on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Kaikki tekstit ovat englanniksi.

Tuotteen tiedot

Halkaisija 30 cm
Valaistus Kyllä
Materiaali Akryyli/puu/metalli
Kieli Englanti

Kommentit (1 kpl)

  • No Pain Tooth Infection And Amoxicillin [url=https://cheapcialisir.com/#]cialis online canada[/url] Levitra 10 Mg Costo Cialis Priligy Potenzmittel

    JamReoria, 2020-04-22 08:06