Karttapallo.org |

National Geographic Neon Executive

€179

National Geographic Neon Executive

National Geographic Society on yksi maailman suurimmista järjestöistä, joiden fokus on suunnattu tieteeseen ja koulutukseen.

Heidän lehtensä National Geographic Magazine joka ilmestyy kerran kuukaudessa, julkaistiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1888 ja vuodesta 1997 lähtien on olemassa myös suosittu TV-kanava, National Geographic Channel.

National Geographicilla on pitkä historia hyvin korkealaatuisten karttojen tuottamisessa.

Tämä karttapallo on peitetty National Geographicin klassisella maailmankartalla vaaleissa väreissä, jotka muistuttavat pergamentille piirrettyjä klassisia karttoja. Se on ensi sijassa poliittinen kartta, päivitetty vuoden 2012 maailmankuvalla, mutta monia maantieteellisiä yksityiskohtia esitetään myös suurempina yksityiskohtina, esimerkiksi vuorijonoja ja merensyvyyksiä. Kartta on helppolukuinen, mutta sisältää samalla hyvin monia paikannimiä pääkaupunkien ja maiden nimien lisäksi.

Pyöreä jalusta on valmistettu massiivisesta öljytystä puusta ja tanko teräksestä. Karttapallossa on sisäinen valaistus. Kun ostat karttapallosi, niin mukana seuraa aina asennettu hehkulamppu, joka on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Kaikki tekstit ovat englanniksi.

Tuotteen tiedot

Halkaisija 30 cm
Valaistus Kyllä
Materiaali Akryyli/puu/metalli
Kieli Englanti