Karttapallo.org |

Karttapallo Duorama puujalusta

€260

Karttapallo Duorama puujalusta

Tyylipuhdas ja näyttävä suurempi karttapallo saksalaiselta Columbukselta, joka on yksi maailman vanhimpia karttapallojen valmistajia.

DUORAMA on heidän lippulaivasarjansa karttapalloja, joissa on kasvillisuusmaantieteellinen kartta, joka selvine väreineen antaa sinulle yksityiskohtaisen kuvan maapallosta.

DUORAMA karttapallossa on kaksinkertainen kartta. Ilman valaistusta se osoittaa yksityiskohtaisella topografisella kuvauksella, joka muistuttaa satelliittikuvaa, kuinka kasvillisuus, meret ja jäätiköt levittäytyvät maapallon pinnalle. Lampun palaessa alempi kerros loistaa läpi ja osoittaa sinulle ajankohtaisen poliittisen informaation, jossa maiden rajat näkyvät selvästi ja maiden pinta-alat ovat eri väreillä.

Kaikissa DUORAMA karttapalloissa on sisäinen valaistus. Liität karttapallon tavalliseen pistorasiaan ja johto tulee ulos etelänavan kautta.

Tyylikäs jalusta on valmistettu tummapetsatusta puusta ja yksityiskohtainen kartta selvine väreineen muistuttaa satelliittikuvaa ja se on asennettu palloon käsin.

Kun ostat oman DUORAMAn niin mukana seuraa aina karttapalloon asennettu hehkulamppu, joka on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Kaikki tekstit ovat englanniksi ja mittakaava on 1:38 000 000.

Tuotteen tiedot

Halkaisija 34 cm
Valaistus Kyllä
Materiaali Pleksilasi/metalli/puu
Kartta Kasvillisuus
Kieli Englanti