Karttapallo.org |

Karttapallo Duorama 34 cm

€248
1-2 veckor
€248
1-2 veckor

Karttapallo Duorama 34 cm

Tyylipuhdas ja näyttävä suurempi karttapallo saksalaiselta Columbukselta, joka on yksi maailman vanhimmista karttapallojen valmistajista.

DUORAMA on heidän lippulaivasarjansa karttapalloja, joissa on kasvillisuusmaantieteellinen kartta, joka selvine väreineen antaa sinulle yksityiskohtaisen kuvan mapallosta.

DUORAMA karttapallossa on kaksinkertainen kartta. Ilman valaistusta se osoittaa yksityiskohtaisella topografisella kuvauksella, joka muistuttaa satelliittikuvaa, kuinka kasvillisuus, meret ja jäätiköt levittäytyvät maapallon pinnalle. Lampun palaessa alempi kerros loistaa läpi ja antaa sinulle ajankohtaisen poliittisen informaation selkeillä maiden rajoilla ja maiden pinta-alojen eri väreillä.

Kaikissa DUORAMA karttapalloissa on sisäinen valaistus. Liität karttapallon tavallisessn pistorasiaan ja johto tulee etelänavan kautta.

Tyylipuhdas, kiiltävä jalusta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Yksityiskohtainen kartta selvine väreineen muistuttaa satelliittikuvaa ja se on asennettu käsin karttapalloon.

Kun ostat oman DUORAMAn niin mukana seuraa aina karttapalloon asennettu hehkulamppu, joka on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Kaikki tekstit ovat englanniksi ja mittakaava on 1:38 000 000.

Den här produkten levereras från ett externt lager. Det innebär att leveranstiden kan vara längre än i de fall då leverans sker från vårt eget lager i Sverige.

Tuotteen tiedot

Halkaisija 34 cm
Valaistus Kyllä
Materiaali Pleksilasi/metalli
Kartta Kasvillisuus
Kieli Englanti

Kommentit (0 kpl)