Karttapallo.org |

Karttapallo Duorama 40cm

€365

Karttapallo Duorama 40cm

Tyylipuhdas ja näyttävä suurempi karttapallo saksalaiselta Columbukselta, joka on yksi maailman vanhimmista karttapallojen valmistajista.

DUORAMA on heidän lippulaivasarjansa karttapalloja, joissa on kasvillisuusmaantieteellinen kartta, joka selvine väreineen antaa sinulle yksityiskohtaisen kuvan maapallosta. Tämä malli on erityisen suuri, halkaisijaltaan 40 cm, ja on ihanteellinen, jos sinulla on hieman isompi huone, johon voit sijoittaa sen.

DUORAMA karttapallossa on kaksinkertainen kartta. Ilman valaistusta se osoittaa yksityiskohtaisella topografisella kuvauksella, joka muistuttaa satelliittikuvaa, kuinka kasvillisuus, meret ja jäätiköt levittäytyvät maapallon pinnalle. Lampun palaessa alempi kerros loistaa läpi ja osoittaa sinulle ajankohtaisen poliittisen informaation selkeillä valtioiden rajoilla ja pinta-alojen eri väreillä.

Kaikissa DUORAMA karttapalloissa on sisäinen valaistus. Liität karttapallon tavalliseen pistorasiaan ja johto tulee esiin etelänavan kautta.

Tyylipuhdas, kiiltävä jalusta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Yksityiskohtainen kartta selvine väreineen muistuttaa satelliittikuvaa ja se on asennettu käsin karttapalloon.

Kun ostat oman DUORAMAn niin mukana seuraa aina karttapalloon asennettu hehkulamppu, joka on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Kaikki tekstit ovat englanniksi ja mittakaava on 1:31 850 000.

Tuotteen tiedot

Halkaisija 40 cm
Valaistus Kyllä
Materiaali Pleksilasi/metalli
Kartta Kasvillisuus
Kieli Englanti