Karttapallo.org |

Karttapallo Regent Duorama 40 cm

€523

Karttapallo Regent Duorama 40 cm

Tyylipuhdas ja näyttävä suurempi karttapallo lattiastatiivilla saksalaiselta Columbukselta, joka on yksi maailman vanhimmista karttapallojen valmistajista.

DUORAMA on heidän lippulaivasarjansa karttapalloja, joissa on kasvillisuusmaantieteellinen kartta, joka selvillä väreillä antaa sinulleyksityiskohtaisen kuvan maapallosta. Tämä malli on erityisen suuri, halkaisijaltaan 40 cm ja sopii hyvin, jos sinulla on vähän isompi huone, jonne voit sijoittaa sen.

DUORAMA karttapallossa on kaksinkertainen kartta. Ilman valaistusta se osoittaa yksityiskohtaisella topografisella kuvauksella, joka muistuttaa satelliittikuvaa, kuinka kasvillisuus, meret ja jäätiköt levittäytyvät maapallon pinnalle. Lampun palaessa alempi kerros loistaa läpi ja osoittaa sinulle ajankohtaisen poliittisen informaation, selkeillä maiden rajoilla ja maiden pinta-aloilla eri väreissä.

Kaikissa DUORAMA karttapalloissa on sisäinen valaistus. Liität karttapallon tavalliseen pistorasiaan ja johto tulee ulos jalaksen alta.

Kun ostat oman DUORAMAn niin mukana seuraa aina karttapalloon asennettu hehkulamppu, joka on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Kaikki tekstit ovat englanniksi ja mittakaava on 1:31 850 000.

Tuotteen tiedot

Halkaisija 40 cm
Korkeus 115 cm
Valaistus Kyllä
Materiaali Pleksilasi/metalli
Kartta Kasvillisuus/poliittinen
Kieli Englanti