Karttapallo.org |

Karttapallo Regent Duorama 40 cm

€498
1-2 veckor
nyhet
Karttapallo Regent Duorama 40 cm
€498
1-2 veckor

Karttapallo Regent Duorama 40 cm

Tyylipuhdas ja näyttävä suurempi karttapallo lattiastatiivilla saksalaiselta Columbukselta, joka on yksi maailman vanhimmista karttapallojen valmistajista.

DUORAMA on heidän lippulaivasarjansa karttapalloja, joissa on kasvillisuusmaantieteellinen kartta, joka selvillä väreillä antaa sinulleyksityiskohtaisen kuvan maapallosta. Tämä malli on erityisen suuri, halkaisijaltaan 40 cm ja sopii hyvin, jos sinulla on vähän isompi huone, jonne voit sijoittaa sen.

DUORAMA karttapallossa on kaksinkertainen kartta. Ilman valaistusta se osoittaa yksityiskohtaisella topografisella kuvauksella, joka muistuttaa satelliittikuvaa, kuinka kasvillisuus, meret ja jäätiköt levittäytyvät maapallon pinnalle. Lampun palaessa alempi kerros loistaa läpi ja osoittaa sinulle ajankohtaisen poliittisen informaation, selkeillä maiden rajoilla ja maiden pinta-aloilla eri väreissä.

Kaikissa DUORAMA karttapalloissa on sisäinen valaistus. Liität karttapallon tavalliseen pistorasiaan ja johto tulee ulos jalaksen alta.

Kun ostat oman DUORAMAn niin mukana seuraa aina karttapalloon asennettu hehkulamppu, joka on helppo vaihtaa tarvittaessa.

Kaikki tekstit ovat englanniksi ja mittakaava on 1:31 850 000.

Den här produkten levereras från ett externt lager. Det innebär att leveranstiden kan vara längre än i de fall då leverans sker från vårt eget lager i Sverige.

Tuotteen tiedot

Halkaisija 40 cm
Korkeus 115 cm
Valaistus Kyllä
Materiaali Pleksilasi/metalli
Kartta Kasvillisuus/poliittinen
Kieli Englanti

Kommentit (1 kpl)

  • onko palossa mahdolista löytää paikka leveysasteilla, kun ulkokaaresta nuo merkit puuttuvat ? koska olisi taas saatavilla ? ja onko meren syvyyksiä merkattu?

    olli johansson, 2016-02-19 19:36